هشدار: ذکر و باز نشر نوشتارهای من و هر نوشتاری که در روزنامه ها یا روی سایت شخصی و وبلاگهایم منتشر شده منحصراً با قید نام و نام خانوادگی ام و همراه با پیوند سایت و وبلاگهایم مجاز است.

زمان مطالعه: 2 دقیقه

هشدار: ذکر و باز نشر نوشتارهای من و هر نوشتاری که در روزنامه ها یا روی سایت شخصی و وبلاگهایم منتشر شده منحصراً با قید نام و نام خانوادگی ام و همراه با پیوند سایت و وبلاگهایم مجاز است.

برابر قانون، شرکت ها شخصیتی مستقل از سهامداران و  مالکین خود دارند بنابراین اصل بر این است که دارائی، بدهی، بستانکاری و تعهداتشان به خودشان مربوط می شود نه به سهامداران و مالکین و مدیران آنها.

به گونه ای کلی و به عنوان یک قانون فراگیر می توان گفت که مسئول پرداخت بدهی های یک شرکت، خود آن شرکت است و بدهی شرکت را اصولاً از محل اموال و دارائی و از حساب همان شرکت، پرداخت می کنند نه از  محل اموال و حساب شخصی سهامداران و مالکین و مدیران آنها.

بر این قانون کلی، استثنائاتی نیز وجود دارد که ما در این نوشتار به مواردی از این استثنائات که در شرکت با مسئولیت محدود ،جاری است اشاره می کنیم.

در موارد زیر علاوه بر شرکت، دارندگان سهم الشرکه (شرکاء) در شرکت با مسئولیت محدود، مسئول پرداخت بدهی شرکت به شمار می روند:

1)  در شرکت با مسئولیت محدود، شرکاء (سهم الشرکه داران) فقط تا میزان سرمایه ای که در شرکت با مسئولیت محدود دارند مسئول بدهی شرکت نیز خواهند بود. مثلاً اگر سرمایه ثبت شده شرکت یک میلیارد ریال باشد و یکی از شرکاء دارای 10 درصد سهم الشرکه یعنی صد میلیون ریال سهم الشرکه باشد در مورد بدهی های شرکت فقط تا میزان صد میلیون ریال مسئول خواهد بود.

2) اگر در نام شرکت با مسئولیت محدود نام یکی از شرکاء (دارندگان سهم الشرکه) همراه با نام شرکت، قید شود آن شریک، در برابر اشخاص ثالث، در مورد تعهدات و بدهی های شرکت، مانند ضامن، به شمار می رود.

3) اگر در نام شرکت با مسئولیت محدود، عبارت “با مسئولیت محدود”  آورده نشود آن شرکت در برابر اشخاص ثالث همچون شرکت تضامنی به شمار خواهد رفت و هر یک از شرکاء (دارندگان سهم الشرکه) مسئول پرداخت همه بدهی های شرکت با مسئولیت محدود، خواهند بود.

4) در هنگام تاسیس (پیدایش) شرکت با مسئولیت محدود، شرکاء در مورد ارزشی که برای آورده غیر نقدی یکدیگر در نظر گرفته اند در برابر اشخاص ثالث، برای پرداخت بدهی های شرکت تا میزان ارزشی که برای آورده غیر نقدی، در نظر گرفته اند، مسئولیت تضامنی دارند.

5) شرکاء (دارندگان سهم الشرکه) در شرکت با مسئولیت محدود در هنگامی که کوتاهی و اشتباهات آنان در هنگام تاسیس شرکت، باعث بطلان شرکت گردد در برابر اشخاص ثالث در مورد بدهی و تعهدات شرکت، مسئولیت تضامنی دارند.

در صورتی که به انتخاب وکیل یا مشاوره در زمینه های مرتبط با نوشتارهای من نیاز داشتید یا به برگزاری کارگاه و دوره های آموزشی برای خود و مدیران و کارکنان شرکتتان در موارد یاد شده، علاقه مند، بودید درخواست خود را به s.raeisikia@gmail.com ارسال یا با شماره های 88321088 و 88323279 (گروه حقوقی برهان) تماس، حاصل فرمائید.

صادق رئیسی کیا

چهاردهم اسفندماه 1394

راه‌های تماس

اگر به مشاوره حقوقی یا وکیل در زمینه‌های مرتبط با نوشتارهای من نیاز داشتید یا به برگزاری کارگاه و دوره‌های آموزشی برای خود و مدیران و کارکنان شرکتتان در موارد یاد شده، علاقه‌مند، بودید می‌توانید درخواست خود را با شماره‌های ۸۸۳۲۱۰۸۸ و ۸۸۳۲۳۲۷۹ (گروه حقوقی برهان) در میان بگذارید.

درخواست مشاوره حضوری، تلفنی، آنلاین

5 2 votes
امتیازدهی به مقاله
اشتراک
اطلاع رسانی برای

87 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments

سلام من رشتم حسابداریه ۴ماهه فارق التحصیل لیسانسم شدم تا حالا سابقه ای تو این کار نداشتم اگه تو شرکت پخش حسابداری کنم می تونم موفق شم تو کارم؟شروع کار خیلی سخته؟

بسیار عالی بود اما یک سوال مباشرت مدیر عامل در چه اموری لازم وضروری است؟

سلام دوتا سوال داشتم
اول :در شرکتهای با مسیولیت محدود ایا میشه شخصی سهم الشرکه داشته باشه ولی عضو هیات مدیره نباشه ؟
دوم :ایا میشه کسی رو که فقط 15درصد سهم داره رو بدون رضایت خودش وبا تصمیم بقیه سهام داران از هیات مدیره خارج کرد
ممنون میشم جوابمو بدین

خیلی ممنون از شما

سلام و وقت خوش
در مجموعه اي مدير اداري هستم، مالك مجموعه من را به عنوان مديرعامل يكي از شركتهاي خود منصوب كرده، مديرعامل صوري با ٥٪‏ سهم الشركه و بدون حق امضا، شركت مسووليت محدود. متاسفانه بدهي سنگين مالياتي براي اين شركت امده،. بنده هيچ نقشي نداشتم و شركت صرفا جهت اخذ تسهيلات بانكي ثبت شده بود، حال چگونه بايد اين موضوع را اثبات كنم كه اين ماليات بر عهده من نيست، لطفا راهنمايي كنيد، ممنون

من یه سوالی داشتم.
من به عنوان رئیس هیت مدیره شرکت با سهم 5 درصد شرکتی ثبت کردم و در اساسنامه کلیه امور مالی به عهده رییس هیت مدیره نوشته شده و امضا قرار داد به عهده مدیر عامل.
الان شرکت بدهی زیادی داره. چقدر از این بدهی به عهده منه؟

سلام.من تو شرکتی به عنوان رئیس هیئت مدیره معرفی شدم(به صورت صوری) که ۲ درصد سهم دارم.الان از اون شرکت اخراج شدم.آیا مشکلی تو آینده تهدیدم میکنه؟آیا الان دارایی به اسم من اومده؟ممنون
شرکت با مسئولیت محدوده

سلام و روز به خیر
اینکه می فرمایید مدیرعامل را مسیول مالیات می دونند به چه معنیه؟ یعنی مدیرعامل از حساب شخصی باید مالیات یک شرکت را پرداخت کنه؟ یا منظور از این مسیولیت چیز دیگه ای هست؟ میشه لطفا توضیح بدید؟

سلام سال90شرکت بامسئولیت محدود ثبت کردیم به دلیل صوری بودن آدرس نتوانستیم پرونده مالیاتی تشکیل دهیم فعالیتی نداشتیم ولی به دلیل نداشتن پرونده نتوانستیم اظهارنامه و عدم فعالیت رد کنیم به اداره مالیات مراجعه کردیم سرممیز گفت مالیات وجریمه سنگینی در انتظار شماست لطفا مارا راهنمایی کنید چکارکنیم که ازین مخمصه نجات یابیم با توجه به نداشتن درآمداز شرکت حتی یک ریال باتشکر

با سلام و احترام
ضمن تشکر از خدمات شایسته ای که در خصوص اطلاع رسانی مباحث حقوقی دارید.یک سوال در مورد عوارض کسب و پیشه درخصوص شرکت با مسئولیت محدود دارم
آیا شرکت ها نیز باید عوارض کسب و پیشه را به شهرداری پرداخت کنند؟
درصورتی که شرکت فعالیت تحقیقاتی داشته باشد وضعیت پرداخت عوارض کسب و پیشه برای آن شرکت چه حالتی دارد؟
آیا شرکت بامسئولیت محدود در زمینه تحقیقاتی جزء صنف خاصی تلقی می گردد؟ و آیا برای فعالیت خود نیازمند گرفتن جواز کسب از صنف خاصی می باشد؟
از پاسخگویی شما بسیار سپاسگزارم

با سلاو عرض ادب و احترام
من و همسرم شرکتی با مسئولیت محدود ثبت نموده و چند سال مشغول به فعالیت بوده ایم.
اکنون بدهی مالیاتی در حدود چهل میلیون تومان بابت عملکرد، حقوق و ارزش افزوده داریم.
مالیات ها همه علی الرأس بوده و قطعی شده است. در چند مورد اعتراض نموده ایم اما چون دفاتر نداشتیم اعتراضمان رد شد.
سؤال من این است با اعلام عدم فعالیت در سال 94 ، در صورتی که سازمان امور مالیاتی بخواهد اقدام به اجرا نماید آیا اموال شخصی ما توقیف خواهد شد؟؟
لازم به ذکر است آدرس محل سکونتمان را به عنوان محل شرکت اعلام نموده ایم.

با سلام
بنده مدیر عامل شرکتی با مسئولیت محدود هستم که 2 درصد سهام شرکت به نام اینجانب است. شرکت عملا از سال 89 هیچ فعالیتی نداشته ولی رسماً اعلام عدم فعالیت نکرده. تا این سال مبلغ 20 میلیون تومان مالیات محاسبه شده. شرکت دارای هیچ سرمایه ای بغیر از سرمایه ی اولیه به مبلغ 5 میلیون تومان نیست. گردش حساب شرکت تا سال 89، 44 میلیون تومان است. سهم اینجانب از مالیات چقدر است؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام
دوستی دارم که از من خواسته که برای ثبت شرکتی با مسئولیت محدود، به او کمک کنم و تا زمان ثبت مدیر عامل شرکت شوم.
خودش هم چون در شرکت دیگری مدیر عامل است نمی تواند در این شرکت هم مدیر عامل شود.
خواستم بدانم برای من خطری ندارد که به صورت صوری مدیر عامل شرکت شوم؟

سلام، ممنون از توجهتون.
اما مدیر عامل بودن فقط تا زمان ثبت شرکت، چه مخاطراتی می تواند داشته باشد؟

با سلام
یکی از دوستان بنده شرکتی تولیدی به صورت سهامی خاص ثبت نموده و از بنده خواست تا اسمم را به عنوان عضو هیئت مدیره درج نماید. اکنون شرکت مشغول به فعالیت می باشد . بنده نیز به عنوان عضو هیئت مدیره 1 درصد در سهام شرکت سهیم می باشم. خودم در شرکت دیگری مشغول به فعالیت می باشم و دخالتی در امور شرکت وی ندارم. اگر این شرکت بدهی مالیاتی داشته باشد شامل حال بنده هم می شود؟ اگر جواب مثبت باشد آیا به میزان 1 درصد سهم بایستی بدهی مالیاتی را بپردازم؟
شایان ذکر می باشد که شرکت در سال 93 ثبت و روزنامه رسمی شده است و پس از دو سال یعنی سال 95 روزنامه رسمی منقضی گردیده و برای سال جدید دیگر اقدامی در خصوص روزنامه رسمی صورت نگرفته است.آیا با این شرایط فعالیت شرکت وی اعتبار دارد؟
به نظر شما چکار کنم؟ استعفای خود را از عضو بودن در هیئت مدیره اعلام نمایم و یکنفر را جایگزین کنم؟ یا …

با سلام
مدیرعامل یک شرکت با مسئولیت محدود هستم
از زمان تاسیس شرکت 1387/11/19 تا کنون حدود 25 میلیون تومان بدهی مالیاتی دارم که همگی علی الراس محاسبه شده و علیرغم اعتراضات من تعدادی از مقادیر قطعی گردیده مقادیری هم همچنان درگیر اعتراض هستم
طبق آنچه در بالا قید فرموده اید در نام شرکت عبارت با مسئولیت محدود نیامده است (رایان فناور بیستون) به تنهایی قید شده
طبق ابن که مدیران فقط به اندازه سهم الشرکه خود در سرمایه شرکت مسئولیت دارند (سرمایه شرکت یک میلیون ریال) آیا در صورت عدم پرداخت اموال شخصی من توقیف و مصادره خواهد شد
با سپاس از اینکه وقت صرف نموده و پاسخگو هستید

سلام و وقت بخیر
من دو سال پیش بعلت مشکلاتی مدرکم رو برای ثبت شرکت به یکی از دوستان دادم. الان سمت من مدیر عامل شرکت هست و سهام من 1 سهم به ارزش 10000 ریال و باقی سهام بصورت99 درصد به ارزش 9999990000 ریال سهم به نام مالک اصلی شرکت مشخص و قید شده . در این رابطه سوالم اینست که با توجه به اینکه هیچ نامه ای از طرف اداره مالیات برای من نیامده ، اگر شرکت فوق بدهی مالیاتی داشته باشد بر عهده من هست ؟ و اینکه اگر مالیات بر عهده من هست با توجه به میزان سهم من در شرکت فوق ، چه میزان از بدهی مالیاتی خواهد بود ؟؟؟؟

با سلام
من یک شرکت مسئولیت محدود دارم که متاسفانه برای سال های 90 تا 93 اداره ی مالیات مبلغی رو برای ما قطعی کرده و فرستاده اداره ی وصول و اجرا و اونا هم حساب های ما رو مسدود کردن. من به مقدار مالیات اعتراض کردم و الان پروندم تو هیات 216 هستش.
مساله اینه که ما تو سال 90 برای اینکه بخواییم از مدرک یکی از دوستان مون برای گرید شرکت استفاده کنیم، اسم ایشون رو با یک آگهی تو اعضای هیات مدیره آوردیم. البته ایشون هیچ سهامی در شرکت نداشتن. حالا حساب ایشون رو هم بستن. آیا می شه به اداره مالیات برای اینکه ایشون سهام دار شرکت نبودن اعتراض کرد یا نه؟

لطف می کنید جواب می دید.
با تشکر

دوست عزیز درشرکت بامسئولیت محدود عضوهیات مدیره حتمابایدسهامدارباشد

سلام. همسر من در یک شرکت سهامی خاص با مسولیت محدود در مشهد که قبلا فعال بوده و الان دیگه کار نمیکنه عضو هیات مدیره بودن. البته فقط بطور صوری و برای فرار مالیاتی مدیران شرکت. هنوز هم اسم ایشان در هیات مدیره هست. البته شرکت چند سالیه تعطیله و روزنامه رسمی هم چاپ نشده براش.
بجز مسولیت هایی که در سایت برشمردید ایا امکان داره در آینده اعضای هیات مدیره این شرکت رو بازداشت یا زندانی کنند؟ چون بدهی بالایی داره شرکت.

سلام. از‌مدرکم جهت رتبه بندی در سال ۸۷ استفاده کردم. و الان متوجه شدم که اسم منو به عنوان مدیر عامل رد کرده اند. حالا بعد ۹ سال از طرف دارایی یاسوج برام پیامک اومده که مقدار متنابهی بدهکار مالیاتی هستم بابت حقوق کارکنان این شرکت.
حالا چرا باید کل مالیات شرکت رو من بدم در حالی که ۶ درصد سهم داشتم تو این شرکت؟؟ به کجا باید اعتراض کنم؟

سلام
من در يك شركت با مسوليت محدود عضو هيت مديره هستم البته حق امضا فقط به مدير عامل داده شده و شركت اقدام به دريافت وام نموده خواستم بپرسم در صورت مشكل در باز پرداخت وام يا عدم توان باز پرداخت وام مسوليتي شامل حال اعضاي هيئت مديره خواهد بود يا مسوليت بر عهده مدير عامل ميباشد؟

سلام وقت بخیر
بنده رئیس هئیت مدیره یک شرکت مسئولیت محدوده هستم یکسال پیش در هئیت مدیره صورت جلسه نوشتیم و برای هر ماه کاری مدیرعامل یک میلیون تومان در عرض یکسال کاری معین کردیم زیر صورت جلسه را تمای اعضای هئیت مدیره امضانمودند اما مهر شرکت زده نشد به این دلیل که صورت جلسه تا زمان شروع کار سندیت واعتبار نداشته باشد با توجه به اینکه در اساسنامه قید شده که تمامی اوراق با مهر شرکت دارای اعتبارخواهد بود.
بعد از گذشت یکسال مدیرعامل شرکت هیچ گونه فعالیتی نداشته است واز همان زمان ترک کارنموده بود الان ادعا میکنندکه بایدحقوق یکسالکاری وی را پرداخت کنیم. لطفا مراراهنمایی فرمایید.
1- آیا صورت جلسه فوق می تواند به عنوان یک قرارداد فی مابین شرکت و مدیرعامل قلمداد شود ؟
2- آیا به جهت نبود مهر شرکت زیر صورت جلسه و عدم نوشتن صورت جلسه در سربرگ شرکت آیا صورت جلسه فوق معتبر و قابلیت سندیت دارد یا نه ؟
3- آیا مدیرعامل از بابت طلب حقوق خود با شرکت طرف خواهد بود یا ب بنده که رئیس هئیت مدیره هستم ؟یعنی می تواند از شخص بنده ادعا طلب داشته باشد ؟

با سلام و احترام
شما در اول مطالب فرمودید” برابر قانون، شرکت ها شخصیتی مستقل از سهامداران و مالکین خود دارند بنابراین اصل بر این است که دارائی، بدهی، بستانکاری و تعهداتشان به خودشان مربوط می شود نه به سهامداران و مالکین و مدیران آنها.

به گونه ای کلی و به عنوان یک قانون فراگیر می توان گفت که مسئول پرداخت بدهی های یک شرکت، خود آن شرکت است و بدهی شرکت را اصولاً از محل اموال و دارائی و از حساب همان شرکت، پرداخت می کنند نه از محل اموال و حساب شخصی سهامداران و مالکین و مدیران آنها. ”
اما در بخش سوال و جواب همه مسئولیتها را متوجه اعضای هیئت مدیره دانسته اید . بنده دچار ابهام و گیجی شدم . میشه لطفا بفرمایید بدهی های شرکت با مسئولیت محدود آیا به غیر از شرکاء انهم به اندازه سهم الشرکاء متوجه افراد دیگر هم هست ؟

آیا این مسئولیت در حد مصادره املاک اعضای هیئت مدیره نیز می باشد؟

سوال دارم که شرکتی که دارای بدهی از طریق خرید و فروش باشد می‌توان مدیر عامل را ممنوع النگوم کرد یا توقیف اموال گرفت یا سهامداران ؟

با سلام
بمدت دو سال عضو هیأت مدیره شرمتی در یاسوج بودم و بهمن 90 از شرکت خارج شدم . 96/12/7 برام پیامک زدن که بابت مالیات بر ارزش افزوده بدهکارم . شرکت مسئولیت محدود و پیمانکاری بوده . در تمام آگهی های روزنامه رسمی شرکت عنوان شده که حق امضا با خانم . . . و مهر شرکت بوده .
حق الشرکه من پنجاه هزار ریال از یک میلیون ریال بوده
آیا بابت مالیات بر ارزش افزوده مسئول هستم؟
اگر بله ، از کجا بفهمم و اطمینان کنم که در همان بهمن 88 تا بهمن 90 مالیاتی قطعی و ابلاغ شده است؟

باتشکر فراوان از شما

سلام . با سپاس از پاسخ روشن به سوالات.
١- آيا مدير مالي شركت خصوصي در قبال بدهي مالياتي مسئوليتي دارد ياخير؟
٢- با توجه به اينكه كثرت شركتها دو دفتره بوده و فرار مالياتي دارن و حساب سازي مي كنند، آيا مدير عامل يا اعضاي هيئت مديره مي توانند در قبال بدهي مالياتي ناشي از علي الراسي بجهت كتمان درآمدي كه خوشان سياست گذاري نموده اند، از مدير مالي ادعايي داشته باشند؟
٣- اگر مديرعامل قبل از رسيدگي مالياتي و ابلاغ برگ تشخيص از شركت خارج شود، آيا باز مسئوليت تضامني مالياتي براي آن سال خواهد داشت؟
سپاسگذارم

باسلام وسپاس بنده در شركتي به عنوان نماينده حقوقي شركتي به عنوان مدير عامل وعضو هئيت مدير بود م حالا داراي بابت بدهي مي تواند نسبت به بستن حساب اينجانب اقدام كند

سلام
با تشکر فراوان از شما
طی انجام قراردادی با شرکتی با مسؤلیت محدود و به دنبال عدم تعهد و اثبات کلاهبرداری شرکت و بدهکاری آن محرز گردید. که در دستور اجرایی حساب‌های شرکت توقیف شده. الان اگر شرکت چیزی به نام نداشته باشه چه راهی برای وصول طلب باقی است ؟

سلام وقتتون بخیر
ما سال 79 شرکتی با مسئولیت محدود تشکیل دادیم بنده بعنوان مدیر عامل با 50% سهم وشریکم هم رئیس هیئت مدیره با 50% سهم و با این مضمون
که کلیه قراردادها و…با اامضائ شرکاء و مهر شرکت معتبر میباشد.
اما شریکم با امضای شخصی و مهر شرکت گویا کارهای زیادی گرفته ، این درحالی بود که بعد از گذشت یکسال فعالیت ما تعطیلی شرکت را اعلام کرده بودیم (انجام کار بعد از اعلام تعطیلی)
حالا موبایلهای من بازداشت شده اند
حال شرایط پردختی مالیاتهای ما چگونه خواهد بود؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

باسلام
اینجانب عضو نظام مهندسی تهران می باشم و با بستن قراردادی، پروانه خود را در اختیار یک شرکت با مسئولیت محدود قرارداده ام. به این صورت که به عنوان عضو هیئت مدیره خارج از شرکا می باشم.
سوالم این است که در صورتی که این شرکت متحمل بدهی، دیون، خسارت، مالیات و.. شود، آیا با توجه به اینکه بنده خارج از شرکا هستم، متحمل هزینه ای می شوم؟
آیا به منظور احتیاط بیشتر، لازم است تاکید شود که عضو هیئت مدیره خارج از شرکا و “غیر موظف” هستم؟ همچنین آیا لازم است که این قرارداد به صورت رسمی و محضری باشد یا یک قرارداد دو طرفه با رئیس هیئت مدیره کفایت دارد؟ یا باید مدیر عامل نیز دخیل باشد؟ در صورت محضری شدن طرف قرارداد چه کسی باید باشد؟
باتشکر از شما

با درود
شما در اول مطالب فرمودید” برابر قانون، شرکت ها شخصیتی مستقل از سهامداران و مالکین خود دارند بنابراین اصل بر این است که دارائی، بدهی، بستانکاری و تعهداتشان به خودشان مربوط می شود نه به سهامداران و مالکین و مدیران آنها. در این باب سازمان امور مالياتی را استثنا قرار دادید.آیا احکام صادره از ادارات کار و دادگاه ها درمورد دعاوی حقوقی بین کارگر و کارفرما و بر علیه شرکت هم فقط بر شخصیت حقوقی شرکت متصور هست یا این هم استثناست؟

بنده سهامدار یک شرکت مسئولیت محدود هستم و هیچگاه جزو مدیران و اعضا هئیت مدیره نبودم .طبق آخرین اطلاعم شرکت بدهی قطعی ارزش افزوده داره .
آیا بنده در حوزه وصول مطالبات اداره مالیاتی مسئولیتی برای پرداخت این بدهی مالیاتی دارم ؟
ممنون از بزرگواری و مشاوره شما

سلام.من چندسال پیش مدرکم راجهت رتبه بندی دراختیاریک شرکت پیمانکاری گذاشتم.که درروزنامه رسمی مرابعنوان عضوهیت مدیره خارج ازشرکا قرارداده.وضمنا یک تعهدمهظری به من داده که تمام مسولیت ها وبدهی های مالی ومالیاتی بعهده خودش باشه ایااگربدهی مالیاتی یاخسارتی پیش بیاد برعهده من میباشد.ممنون اگرپاسخ بدین

با سلام، من در یک شرکت مسئولیت محدود به صورت کاملا صوری و بدون داشتن هیچ گونه سهامی (در اساسنامه شرکت هم ذکر شده) به سمت ريیس هیئت مدیره منصوب شدم. ایا بدهی های احتمالی شرکت و مالیات های آن برای من هم مسئولیتی دارد؟ در صورت عدم پرداخت مالیات توسط شرکت و شرکا، از منظر قانونی مسئولیتی در قبال پرداخت بدهی ها و مالیات های پرداخت نشده آن شرکت ، و یا هرگونه کار خلاف قانون و یا کلاه برداری ، از حساب و دارایی های شخصی دارم؟
با سپاس

سلام
من ٢٪؜ از سهام يك شركت مسوليت محدود را داشتم كه در اون دوره بدهى مالياتى داشت ،از شركت جدا شدم در حال حاضر ، آيا من امكان پرداخت از ٢٪؜ ماليات خودم رو دارم كه بتونم از ممنوع الخروجى هم خارج بشم؟؟

سلام اگر شرکت بدهی مالیاتی داشته باشد اشخاص به اندازه سهمشان بدهکارند چون پدرم در شرکتی بوده مدیرعامل و اعضا متواریند و حالا حساب شخصی پدر بنده مسدود شده است میتوانیم به اندازه ای که در شرکت سهم داشتیم بدهی مالیاتی را پرداخت کنیم یا باید کل ان تسویه شود

باسلام

در قراردادی فی مابین شرکت مسیولیت محدود ما و کارفرما ، کارفرما طرح دعوی حقوقی کرده است، در قرارداد نام شرکت بدون عبارت مسئولیت محدود درج شده، آیا در این حالت اعضا هیئت مدیره مسئول پرداخت خسارات هستند؟ کارفرما نیز شرکت مسئولیت محدود است که ایشان هم ذکر نکرده و فقط اسم شرکتهای دو طرف درج شده.
و اگر هستند انحلال شرکت در این حالت تاثیری در مسئولیت اعضا هیئت مدیره دارد؟

سلام ، من همکاری دارم که کارمند دولت هست و با خانم ایشون شرکتی با مسئولیت محدود ثبت کردیم با سرمایه اولیه شرکت 1/000/000 ریال و درصد سهام 50 به 50 ، مدیرعامل و حق امضا دست خانم همکارم هست. موقع واریز سرمایه اولیه شرکت(500/000) مبلغ رو من به همکارم دادم و اونم یکجا مبلغ1/000/000 ریال را برای سرمایه اولیه واریز کرد و فیش واریزی دست همکارم هست، حالا مدعی شده تو به عنوان 50درصد سهامدار اسمت داخل شرکته ، درصورتیکه الان بعد از چند قرارداد که اجرای کار انجام دادیم و مبالغ قراردادها به حساب شرکت واریز شده حاضر به واریز 50 درصد سود شرکت و پرداخت کارمزد اجرای کارم نیست،
1: این درسته که من رسید واریزی سرمایه اولیه شرکت رو ندارم کاری نمیتونم انجام بدم؟
2: آیا مدیرعامل شرکت موظف به ارائه صورت حسابها و سود و زیان ها به سهامدار نیست ؟ اگر موظف هست، با ارائه گزارش دروغ و فاکتور سازی میتونه شرکت رو زیاده ده معرفی کنه و سود سهامدار رو نده ؟
3: آیا شرکت موظف است برای مدیرعامل حقوق درنظر بگیرد حتی برای قبل از زمان هایی که پروژه ای رو دریافت نکرده؟ و اگر میتونه چه مبلغی رو میتونه ماهیانه درنظر بگیره؟

سلام در شرکت مسوولیت محدود اگر جهت ادامه فعالیت نیاز به سرمایه وجود داشته باشد و احدی از شرکا از پرداخت سهم الشرکه خود امتنا نماید چه اقدام قانونی میتوان انجام داد ، که هم فعالیت شرکت مختل نشود و هم بعدا ایشان نتواند ادعایی داشته باشد ؟ ممنون

سلام. در سال 93 مدركم رو براي كسب رتبه به يك شركت واسطه رتبه بندي واگذار كردم. الان و بعد از 5 سال بصورت اتفاقي متوجه شدم اسم من به مدت نامحدود جزو اعضاي هيات مديره يك شركت فني و مهندسي با مسئوليت محدود هستش و هنوز اسم منو خارج نكردن از اعضا. در ضمن درآخرين آگهي شركت، جلوي اسم من نوشته شده (خارج از شركا). سوال اولم اينه كه اگر توو اين مدت اين شركت مشكل مالياتي داشته باشه، من رو هم شامل ميشه يا نه. و سوال دومم اينه كه روال قانوني شكايت براي خارج شدن اسمم از اعضاي هيات مديره به چه شكل هستش. من به سازمان برنامه و بودجه مراجعه كردم و اونجا درخواستم خروج اسمم رو بعنوان سواستفاده از مدركم ارائه دادم ولي بعد از 2 هفته گفتن كه بايد حكم دادگاه براي خروج رو بياري. ممنون ميشم لطف كنيد راهنماييم كنيد.

سلام من در یک شرکت با مسئولیت محدود بعنوان مهندس امتیاز آور مدرکمو در سال ۸۸ تحت عنوان مدیر عامل بدون سهم ارایه کردم و در دفتر خانه رسمی ثبت شد که تعهدات بعهده وکیل که همون رییس هیئت مدیره است می باشد و در روزنامه رسمی هم قید شد که سهامدار رییس هیئت مدیره است و اسناد تعهد آور فقط با امضای اون معتبره. اونم به ما صورت جلسه خروج از شرکت داد اما د ثبت شرکت ها ثبت نکرده. تکلیف مالیات با چه کسیه

سلام
بنده در شرکت مسولیت محدود مدیر بودم در سال ۱۳۸۸ بدهی ارزش افزوده داشته ایم و تا الان درگیر بوده ام و الان نیز ممنوع الخروج شدم آیا امکان دارد بنده سهم بدهی مالیاتی خود را پرداخت کنم و تسویه نمایم من ۴۹٪ سهم الشراکه داشته ام.
لطفاً راهنمایی بفرمایید.
تشکر

باسلام. من از ی خانومی طلب دارم. بعداز استعلاماتی که از بانک و ثبت اسناد و استعلام ماشین و…. که گرفته شد الان مشخص شده که این خانوم هیچی به نامشون نیست بجز ۲ درصد از سهم الشرکه ی شرکته با مسئولیت محدود.
میزان سهم الشرکه ۲۰ میلیون تومانه و طلب من ۱۲ میلیون تومان.
میخواستم بدونم آیا میشه از محل همین سهم الشرکه که به نامه بدهکار هستش من طلبم را وصول کنم؟
ممنون از سایت خوبتون