هشدار: ذکر و باز نشر نوشتارهای من و هر نوشتاری که در روزنامه ها یا روی سایت شخصی و وبلاگهایم منتشر شده منحصراً با قید نام و نام خانوادگی ام و همراه با پیوند سایت و وبلاگهایم مجاز است.

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

ممکن است برایتان این پرسش مطرح باشد که به چه روش‌هایی یک سهامدار بناچار یا با اراده خود از سهامداری یک شرکت‌ خارج می‌شود ؟

۱- اگر سهامدار، همه سهامش در شرکت را برابر مقررات قانونی و با رعایت اساسنامه شرکت به دیگری واگذار و منتقل کند از سهامداری آن شرکت خارج می‌شود.

۲- اگر سهام سهامدار ، بابت بدهی‌‌اش بوسیله طلبکاران، بازداشت و ضبط شود آن سهامدار از سهامداری شرکت ، خارج می‌شود.

۳- یا مرگ واقعی یا فرضی سهامدار حقیقی و با انحلال سهامدار حقوقی ، سهامداری آنان در شرکت نیز به پایان می‌رسد.

۴- در موارد خاصی که قانون تجارت و دیگر مقررات برای پرداخت باقیمانده مبلغ اسمی سهام ، ترتیبات و مهلت خاصی را برای سهامداران در نظر گرفته است اگر سهامدار به ترتیبات و مهلت‌های قانونی برای پرداخت باقیمانده مبلغ سهام توجه نکند این احتمال وجود دارد که سهامداری‌اش در آن شرکت به پایان برسد.

۵- با انحلال یا ورشکستگی شرکت‌ و پس از ختم تصفیه، حیات یک شرکت‌ به پایان رسیده است و در نتیجه سهامداری افراد در آن شرکت نیز به پایان می‌رسد.

۶- در موارد خاصی که مراجع قضایی برابر مقررات حکم بر بطلان یک شرکت بدهند سهامداری افراد در آن شرکت نیز به پایان می‌رسد.

راه‌های تماس

اگر به مشاوره حقوقی یا وکیل در زمینه‌های مرتبط با نوشتارهای من نیاز داشتید یا به برگزاری کارگاه و دوره‌های آموزشی برای خود و مدیران و کارکنان شرکتتان در موارد یاد شده، علاقه‌مند، بودید می‌توانید درخواست خود را با شماره‌های ۸۸۳۲۱۰۸۸ و ۸۸۳۲۳۲۷۹ (گروه حقوقی برهان) در میان بگذارید.

درخواست مشاوره حضوری، تلفنی، آنلاین

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
اشتراک
اطلاع رسانی برای

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments